Om firmaet

Professionel tømrervirksomhed. Tømrerarbejde af høj kvalitet

Enkeltmandsvirksomhed etableret i 2019

Susgaard Byg er en enkeltmandsvirksomhed, som blev opstartet i juli 2020. Virksomheden er ejet af Frederik Susgaard Christensen, som er udlært tømrer i 2019 og siden har specialiseret sig indenfor tømrerarbejde. Susgaard Byg tilbyder en bred vifte af opgaver indenfor tømrerarbejde, så uanset om du har brug for hjælp til tagrenovering, renovering, tilbygning eller noget helt fjerde, står vi klar til at assistere dig med din opgave.

Høj kvalitet og god service

Med Susgaard Byg som samarbejdspartner kan du være sikker på, at din opgave bliver korrekt udført. Vi bestræber os på altid at levere høj kvalitet og god service, samt at arbejdet er tilrettelagt helt efter dine behov og ønsker. For os er en aftale en aftale, og vi forlader aldrig en opgave, før begge parter er helt tilfredse med resultatet.

Kontakt os

Vil du høre mere om Susgaard Byg? Så kontakt os i dag på telefon 30 58 01 18 eller på mail susgaardbyg@gmail.com. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Susgaard Byg

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.