Renovering af hus

Lad Susgaard Byg stå for din renovering.

Renovering af hus i Vestjylland

Professionel tømrer til renovering

Søger du en tømrer til en renoveringsopgave? Så er du kommet til det rette sted. Susgaard Byg er en professionel tømrer, som tilbyder alle former for renovering omkring Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande, Videbæk, Herning og omegn. Uanset om du har brug for hjælp til en større opgave, som renovering af et helt hus, eller en mindre opgave, som renovering af terrassen, så står vi klar til at assistere dig.

Forøg værdien af din bolig med en renovering

Ønsker du at fornye boligen uden at skulle investere i et nyt hus? Så er en renovering af huset ideel. Her kan du få indfriet dine boligdrømme uden at skulle købe et nyt hus. Samtidig kan du med en renovering forøge ejendomsværdien til når du engang skal sælge huset.

Lad os stå for din renovering

Når du vælger Susgaard Byg til at stå for din renovering, er du sikret et arbejde af høj kvalitet. Vi har kompetencerne og ekspertisen til at udføre et arbejde, som lever op til dine forventninger. Vi udfører renoveringsprojekter for både private og erhverv i Jylland til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud på renovering? Så kontakt os i dag på telefon 30 58 01 18 eller på mail susgaardbyg@gmail.com

Susgaard Byg

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt os

Susgaard Byg
Nordmarken 6, 6940 Lem St

(+45) 30 58 01 18
susgaardbyg@gmail.com

CVR nr.: 41300914