Tagarbejde

Forlæng dit tags levetid med tagarbejde eller få lavet et helt nyt tag.

Tagarbejde i Ringkøbing, Herning, Hvide Sande og omegn

Professionelt tagarbejde

Har du fået skader på dit tag? Så står Susgaard Byg klar til at hjælpe dig med professionelt tagarbejde. Gennem en tagrenovering kan vi forlænge dit tags levetid og sikre dig et tæt tag, som ikke slipper vand og kold luft ind. Når du vælger en professionel tømrer til at udføre tagarbejde, er der derfor ofte mange penge at spare på varmeregningen, samtidig med at du forbedrer dit indeklima markant. Hos Susgaard Byg kan vi både hjælpe dig med mindre og større reparationer. Vi udfører tagarbejde omkring Ringkøbing, Herning, Skjern og omegn.

Få lagt nyt tag

Trænger dit tag til en fuld udskiftning? Så kan vi også være behjælpelige. Der er mange fordele ved at få lagt et helt nyt tag. Udover de udseendemæssige fordele kan en udskiftning også få ejendomsværdien til at stige. Susgaard Byg tilbyder lægning af nyt tag i hele Jylland. Vi har stor erfaring med tagarbejde, og vi har både kompetencerne og ekspertisen til grundigt at vejlede dig omkring den rette løsning til dit tag.

Vælg Susgaard Byg til dit tagarbejde

Hos Susgaard Byg kan vi hjælpe med alt i forhold til tagarbejde, uanset størrelsen på din opgave. Vi kan reparere skader i taget, udskifte tagsten eller lægge helt nyt tag. Når du vælger os til en opgave, kan du forvente løsninger i høj kvalitet.

Hør mere

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag på telefon 30 58 01 18 eller på mail susgaardbyg@gmail.com.

Susgaard Byg

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt os

Susgaard Byg
Nordmarken 6, 6940 Lem St

(+45) 30 58 01 18
susgaardbyg@gmail.com

CVR nr.: 41300914