Tømrerarbejde i Vestjylland

Alsidig tømrer til tømrerarbejde for både private og erhverv.

Tømrerarbejde og andre opgaver i Ringkøbing, Herning, Hvide Sande & omegn

Har du brug for hjælp til en mindre eller større tømreropgave? Så lad Susgaard Byg assistere dig. Vi tilbyder en bred vifte af opgaver inden for tømrerarbejde, og vi står også gerne til rådighed for sparring omkring dit projekt. Sammen kan vi finde den bedste løsning efter dine behov og ønsker. Vi har stor erfaring indenfor renovering, tilbygning samt tagarbejde, og skulle du havne i en situation, hvor vinduet er punkteret eller har fået slag/revne, hjælper vi også med at bestille nyt glas hjem og udskifte den. Derudover tilbyder vi en række andre opgaver, herunder:

• Montage af køkken
• Generelle montageopgaver
• Opsætning af loft
• Udskiftning af døre og vinduer
• Glasudskiftning

Tømrerarbejde for både private og erhvervskunder

Vi tilbyder tømrerarbejde for både privat- og erhvervskunder omkring Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande, Videbæk og Herning. Uanset omfanget af din opgave står vi klar til at assistere dig. Er din opgave ikke på listen, er du derfor altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på netop dit projekt? Kontakt os i dag på telefon 30 58 01 18 eller på mail susgaardbyg@gmail.com, så vender vi tilbage med en god pris.

Susgaard Byg

Tømrerarbejde i Ringkøbing, Herning, Hvide sande & omegn med høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt os

Susgaard Byg
Nordmarken 6, 6940 Lem St

(+45) 30 58 01 18​
susgaardbyg@gmail.com

CVR nr.: 41300914